Bakkerij Verbeek Brummen


Postbus 26
6970 AA Brummen
Saturnusweg 1
6971 GX Brummen
T.   +31 (0)575 - 56 35 99
F.   +31 (0)575 - 56 38 72
E.   info@bakkerijverbeek.nl
Bereidingswijze
Vakmanschap
 
Broodbakken is van oudsher een ambacht. Om zonder allerlei hulpstoffen een kwalitatief hoogstaand product te maken zul je een grote dosis vakmanschap in huis moeten hebben.
De bakkers van Bakkerij Verbeek zijn in staat om dit ambacht op vakkundige wijze uit te oefenen.

 
 
Grondstoffen
 
Ondanks de schaalvergroting is Bakkerij Verbeek altijd haar basisprincipes trouw gebleven: wij werken 100% met biologische grondstoffen volgens de voorschriften van de EU-wetgeving voor biologische producten. Onze producten bevatten geen niet-natuurlijke kleur-, geur- en smaakstoffen noch andere chemische of synthetische hulpstoffen.

Daarom mogen we ons licentiehouder noemen van het Eko-keurmerk. De ronde ouwel mee gebakken op het brood, vormt de garantie dat ons brood vervaardigd is uit producten van gecontroleerde biologische teelt. (Skal 1247)

Zoek uw product